Inschrijven en kosten

Inschrijven en college- en cursusgeld studiejaar 2019 – 2020

Mogelijkheden:

  • voltijds student of voltijds toehoorder
  • losse modules: een eigen pakket samenstellen op basis van het actuele aanbod

Voltijds student:
Dit is inclusief digitale leeromgeving, trainingen, studieloopbaanbegeleiding, toetsen, etc., dus all in. Daar komen nog wel kosten voor boeken bij, en wanneer je dat nog niet hebt: kosten voor een astrologieprogramma. Zie ook ‘nadere informatie’  hieronder.
Collegegeld: een heel studiejaar aan de Academie voor Toegepaste Astrologie kost € 3.100,00

Parttime student via losse modules:
Losse modules hebben verschillende prijzen, afhankelijk van de grootte ervan en het aantal trainingen.
Bij Actueel aanbod staat bovenaan een overzicht van de studiemogelijkheden in het lopende studiejaar, en bij de modules een link naar een informatie-PDF , waarin zowel data als kosten staan.

Opgeven als voltijds student: inschrijven als student

Opgeven als parttime student voor een losse module: https://www.asfaloth.biz/c/astrologie

Nadere informatie: email opleiding@astrologiecollege.nl of aan info@asfaloth.nl


Nadere informatie:

Volledig student of toehoorder:
Als student kun je kiezen voor volledig student zijn, of aan alles meedoen als toehoorder, zonder verplichting tot toetsen en zonder studieloopbaanbegeleiding. In beide gevallen is het collegegeld gelijk. Ben je toehoorder en wil je in het lopende studiejaar toch volledig student worden, dan kan dat altijd. Volledig student zijn houdt wel in dat je veel tijd voor je studie beschikbaar moet hebben. Wanneer je minder tijd hebt, kun je de studie ook modulair opbouwen en in deeltijd doen. In dat geval betaal je per module.

Losse modules
Losse modules hebben elk hun eigen prijs, afhankelijk van de grootte en intensiteit. Wil je veel modules doen? Dan kan het zijn dat alle modules samen meer kosten dan het collegegeld van € 3.100,00 per jaar. In dat geval rekenen we niet meer dan dit maximale bedrag en krijg je alle rechten van een voltijds student.

Opties
Grotere modules die bestaan uit lessen in de digitale leeromgeving, online klassen en trainingen in de school kennen drie opties:

  • Optie 1: Je volgt alleen de lessen in de digitale leeromgeving. Die staan dan een bepaalde tijd tot je beschikking. Je kunt dat in laten gaan op elk gewenst moment.
  • Optie 2: Je volgt alle lessen in de digitale leeromgeving, plus de online klassen, huiswerk en trainingen in de school. De lessen blijven ter beschikking zolang de module duurt.
  • Optie 3: optie 2 aangevuld met toetsen.
  • Optie 4: Je volgt alleen de lessen in de digitale leeromgeving en de online klassen, zonder training en zonder huiswerk.

Waar het van toepassing is zijn de opties en de kosten van elke optie vermeld in het overzicht Kosten per module, zie hierboven.

Benodigdheden:
Aangezien we werken met een digitale leeromgeving, is het noodzakelijk dat je over een computer met (liefst snel) internet beschikt, en een headset heb, dus koptelefoon met microfoon. Ook zul je t.z.t. een goed astrologieprogramma moeten aanschaffen. Binnen de Academie voor Toegepaste Astrologie werken we met Solar Fire.