Open dagen

 


Interesse in een opleiding astrologie?

Kom dan op onze gratis introductielezingen!
  • Gratis introductiedag astrologie: 18 maart 2023
  • Gratis introductielezing Jungiaanse Psychologie 31 mei 2023
  • Open dag voor alle opleidingen: 23 augustus 2023.

NB: de introducties en open dagen geven we op locatie in de school, maar kunnen tegelijkertijd ook online worden gevolgd door diegenen die niet kunnen komen. Graag van te voren opgeven of je het online wilt volgen, met het oog op het tijdig toesturen van de link.

De klassikaal gegeven lessen kunnen voor studenten die niet op locatie kunnen komen op hetzelfde moment online worden gevolgd. Ook vragen stellen is voor de online deelnemers mogelijk, zowel via de chat als via de microfoon (mits met headset). Graag het secretariaat voor aanvang van de module of opleiding melden of je deze klassikaal volgt of online. Steeds tussendoor wisselen is niet mogelijk.

Adres van de school:
Amsterdamseweg 156, 1182 HK Amstelveen. Tel. 020 – 6436979

Wil je deelnemen aan een introductie? Geef je dan op via info@asfaloth.nl

Je krijgt dan een gebruikersnaam en wachtwoord voor onze digitale leeromgeving, waarin je veel documentatie en informatie over de opleiding kunt vinden, en ook twee proeflessen astrologie kunt beluisteren.
Ook kun je dan alvast (gratis) de cursus ‘Effectief studeren’ in onze digitale leeromgeving volgen om je te helpen je studie zo methodisch en effectief te kunnen starten.Gratis workshop en introductiedag Astrologie 18 maart 2023

Programma:

  • In de ochtend is de introductielezing, in de middag een uitleg van de opleidingsmogelijkheden, en daarna gaan we aan de slag met een voorbeeld van de werking van een tijdelijk aspect aan de hand van je eigen horoscoop.
  • Informatie over de opleidingsmogelijkheden krijg je per PDF toegestuurd.
  • Je horoscoop krijg je ook in PDF per mail, voorafgaande aan de open dag, tenminste, als je tijdig je geboortegegevens (datum, plaats en geboortetijd) hebt opgegeven.
  • We gaan kijken naar de cyclus van de planeet Saturnus, die voor iedereen op een bepaald gebied een tijdelijke opgave en confrontatie inhoudt.
  • Er is alle ruimte voor vragen.

Tijden:
10:00 uur: De school gaat open en het online platform gaat open. In de benedenruimte is koffie en thee, en een kleine boekhandel. (Als bij elkaar komen nog niet is toegestaan wordt het alleen online.)
10:30 – 16:30 Introductielezing, informatie en workshop.
13:00 – 14:00 uur: lunchpauze. Er zijn veel winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.
14:00 – 14:45 uur: informatie over de opleidingen en mogelijkheden.
14:45 – 16:30 uur: aan de slag met de cyclus van Saturnus in je eigen horoscoop. Tussendoor is er een korte pauze.

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nl

NB: let even op je spambox; mails met PDF’s blijken daar nog wel eens terecht te komen.


 

Gratis Introductielezing Jungiaanse Psychologie: 31 mei 2023

Een introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen.
Informatie over de opleiding, inclusief over de verdiepingsjaren: Jungiaanse psychologie en mythologie, en Symboliek van de Tarot.

Tijden:
10:00 uur: De school gaat open en het online platform gaat open. In de benedenruimte is koffie en thee, en een kleine boekhandel. (Als bij elkaar komen nog niet is toegestaan wordt het alleen online.)
10:30 – 13:00 Introductielezing en mogelijkheid tot vragen stellen, ook na afloop. Pauze van 11:30 – 11:45

Meer informatie over de opleiding op de website van Asfaloth: klik hier

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nl


 

23 Augustus 2023: Open dag voor al onze opleidingen

10:00 uur: De school gaat open en het online platform gaat open. In de benedenruimte is koffie en thee, en een kleine boekhandel. (Als bij elkaar komen nog niet is toegestaan wordt het alleen online.)

Stichting Odrerir:

10:30 – 13:00 Introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen. Informatie over de opleiding, inclusief over de vervolgjaren: Jungiaanse psychologie en mythologieSymboliek van de Tarot en de modules Wereldbepalende Machtsstructuren  en De Financiële Wereld.
Deze laatste twee zijn onderdeel van de Cyclus Mens en Maatschappij.

Academie voor Toegepaste Astrologie:

14:00 – 16:30 Een introductielezing wat je allemaal met astrologie kunt doen, van karakterduiding tot politieke astrologie, van tijdbeelden tot voorspellende astrologie, geïllustreerd met voorbeelden. Informatie over opleidingsmogelijkheden. Mogelijkheid tot vragen stellen.

Aansluitend mogelijkheid voor persoonlijk advies welk studiepakket het beste bij je wensen en omstandigheden aansluiten.

U kunt kiezen om de hele dag te volgen, of alleen de ochtend of de middag. Opgeven: graag per email op info@asfaloth.nl

 

 Algemeen: de school is een half uur voor aanvang van het programma open. De toegang is gratis. Graag aanmelden per email:  info@asfaloth.nl

Adres: Amsterdamseweg 156, 1182 HK Amstelveen, tel: 020 – 6436979 (di & do 10 – 16:30)

Let op: een parkeerschijf op de Amsterdamseweg is verplicht; de maximale parkeerduur is 1,5 uur. In de zijstraten is het nog vrij parkeren.