Wetenswaard

Astrologie is een fascinerend vakgebied waarover helaas nogal wat misverstanden bestaan. Wil je weten wat je wel en niet met de astrologie kunt doen? Kijk dan eens wat het Ankertje “Astrologie voor NU” te vertellen heeft; het laat je een objectief beeld van de astrologie zien.

Onder Wetenswaard kun je de volgende tabs vinden:

Het beroep astroloog: wat kun je allemaal als astroloog doen en betekenen? Welke mogelijkheden en ontwikkelingen zijn er?

Historische onderbouwing: de astrologie is een heel oud kennisgebied dat zich net als de wetenschap heeft ontwikkeld en steeds weer heeft vernieuwd. In sommige perioden van de geschiedenis was het niet weg te denken uit het openbare leven. Bekijk de ontwikkeling van de astrologie in vogelvlucht!

Astrologie op YouTube.
Wat is een dierenriem? Bestaat er nu wel of geen dertiende teken? En wat is een horoscoop nu echt? Allemaal vragen waar Karen Hamaker-Zondag een helder antwoord op geeft in een aantal Youtube filmpjes op haar eigen kanaal. En je vindt er ook een interessante lezing over het projectiemechanisme, een onderwerp dat onderdeel is van module 1.06.
Klik HIER.

Engelse workshops en lezingen zijn te koop!
Een aantal van de workshops en seminars die Karen in het Engels heeft gegeven zijn te koop, voor een overzicht en bestelformulier: zie https://www.asfaloth.nl/site/lectures/